Ukratko o Higer-u
Higer Bus Compani Limited, poznat kao „HIGER Bus“, osnovan je 1998. Godine. Tokom protekle 22 godine komapnija je izgradila najsavremeniju bazu za proizvodnju autobusa površine 950.000 kvadratnih metara, sa godišnjom prodajom od preko 10 milijardi juana, dok su autobusi distribuirani u preko 120 zemalja. Higher je najbrže rastući kineski proizvođač autobusa, i jedna od 100 najboljih tehnološko-informatičkih kompanija u Kini.

HIGER je odredio strategiju „prerastanja iz izvanrednog domaćeg preduzeća u izvanredno međunarodno preduzeće“ sa fokusom na budućnost tehnološki besprekornih autobusa, posebno se osvrčući na važnost očuvanja životne sredine. Prevodom značenja imena brenda nastao je i slogan „Higer vas vodi višlje“. HIGER je preuzeo vodeću ulogu u autobuskoj industriji razvijanjem i lansiranjem „G-BOS sistem inteligencije“, koji ga od proizvođača autobusa transformiše u dobavljača celokupnih rešenja za rad i upravljanje autobusom. Higher proizvodi bezbedne, udobne, a pre svega ekonomične pametne autobuse kako bi stvorio pogodnije životno okruženje za ljude.

55db0f7c37e70

Posetite zvaničnan sajt

Zašto Higer?

• HIGER vam omogućava da iskoristite nove poslovne mogućnosti visokokvalitetnim eko autobusima i lakim komercijalnim vozilima

• Cilj HIGER-a je da vam pruži sigurne i pouzdane autobuse sa udobnošću i dodatnom vrednošću konstantnim istraživanjem i razvojem i primenom najsavremenijih tehnologija za unapređenje razvoja proizvoda

1998 GODINA OSNIVANJA
950000 KVADRATNIH METARA
120 ZEMALJA
100 NAJBOLJIH KOMPANIJA
Proizvodi HIGER
Higher proizvodi bezbedne, udobne, a pre svega ekonomične pametne autobuse kako bi stvorio pogodnije životno okruženje za ljude.

Coach

HIGER autobusi su međunarodno poznati po svojoj pouzdanosti i izvanrednoj operativnoj ekonomiji. Svaka pojedinačna komponenta dizajnirana je da poboljša performanse vozila i postavi standarde svetske klase za ekonomičnost goriva, vožnju i upravljivost na putu

City bus

Gradski autobusi HIGER stekli su svetsko priznanje kao pouzdani i ekonomični autobusi javnog prevoza. Možemo vam pružiti prilagođene autobuse prema stvarnim rutama, uslovima na putu, klimatskim uslovima ili operativnim karakteristikama.

New energy bus & coach

Kao vodeći kineski proizvođač novih energetskih autobusa, HIGER preuzima svoj deo društvene odgovornosti za zaštitu životne sredine. Novi energetski autobusi HIGER proizvedeni su kao nova generacija ekoloških i energetski efikasnih gradskih autobusa.

School bus

U HIGER-u decu stavljamo kao prioritet jer znamo da su deca budućnost. Iz tog razloga naši školski autobusi koriste tehnologiju monokok strukture, koja im pruža jači otpor protiv udara, prevrtanja i kotrljanja.

BRT

HIGER autobus za brzi tranzit (BRT) odlično je rešenje za poboljšanje mobilnosti u gradovima sa velikom populacijom i izazovnim problemima gradskog prevoza. HIGER BRT je postao dokazani sistem u mnogim gradovima kao rešenje zagušenja saobraćaja.

higer-van

Van

HIGER laka vozila (LDV) vaš su idealan pratilac za put. Sa svojim izdržljivim šasijama, elegantnim stilom i udobnim enterijerom, moćni mini kombiji HIGER pružiće vam sjajnu priliku za unapređenje vašeg poslovanja.