Čime se bavimo?

DAT Holding osnovan je 2008. godine. Konstantnim unapređenjem proizvoda i usluga postali smo lider na sprskom tržištu gde beležimo konstantni rast, kao i širenje asortimana. Naša osnovna delatnost je je prodaja i održavanje vozila, mašina i delova koja se koriste za gradski prevoz, čišćenje i održavanje javnih površina. Dugogodišnjim radom i razumevanjem razvoja novih tehnologija, kao i značaja očuvanja životne sredine, uspešno širimo naše tržišno učešće i cilj nam je da ponudimo najviši kvalitet proizvoda i usluga za naše kupce.

Naš fokus je modernizacija javnog gradskog prevoza, sa akcentom na elektro pogon i primenu novih tehnologija u cilju očuvanja životne sredine smanjenjem štetnih materija koje narušavaju kvalitet vazduha u gradovima. Vrlo pažljivo biramo partnere i sa ponosom ih možemo istaknuti:

  • HIGER BUS COMPANY LIMITED iz Narodne Republike Kine (jedan od vodećih proizvođača autobusa globalno)
  • CRRC iz Narodne Republike Kine (globalni lider u proizvodnji šinskih vozila)
  • Green Machines Makedonija-Austrija (sistemi čišćenja gradskih ulica, pešačkih zona i parkova sa pogonom na električnu energiju i vodonik)

Projektovanje, izrada studija, servisiranje...

Naša kompanija takođe se bavi održavanjem elektro vozila i radnih mašina, kao i ostalih putničkih vozila, pre svega u nameni gradskog prevoza.

Poslujemo na teritorijama svih republika bivše Jugoslavije.